Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fred. 11-18 lør. 11—16

Back to All Events

Kyrre Bjørkås' Moderne kjærlighet #2: Dan Andersen

Kyrre Bjørkås´ Moderne kjærlighet #2: Dan Andersen

Velkommen til #2 av konsertserien Kyrre Bjørkås´ Moderne Kjærlighet: Popmusiker Kyrre Bjørkås møter forfatter Dan Andersen til konsert og lesning.

Dan Andersen kom ut med «Flaggtale» i 2016, og har ellers gitt ut «Mirakelet», "Krise i jammerdarn» og « Evighetsarbeid". Om Flaggtale er det eksempelvis blitt sagt: 

“ Flaggtales jubel og raseri løfter Andersens forfatterskap. Dette kaller jeg samtidslitteratur. Årets litterære gjennombrudd.”— Espen Stueland

Kyrre Bjørkås har turnert mørke klubber og lyse gallerier i inn og utland som seg selv og med bandet New World Vulture. Han er ellers kjent for å ha frontet det smått legendariske DU og Det är jag som är döden, men nåtildags vandrer han helst aleine gjennom poptåkå, med snippsekken full av lange ting som svinger. Bjørkås gir ut debutalbumet The Big Blot på Fysisk Format i mai 2017. Om albumet er det blant annet blitt sagt:

… Grisete og sart, som om Lemmy fant et forlatt spedbarn i en kurv på trappa si, løftet det varsomt opp og la det til brystet for å amme det» - Eivind Henjum

 

Arrangementet er gratis