Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fred. 11-18 lør. 11—16

Back to All Events

Jaron Freeman-Fox & Magnus Wiik

Jaron Magnus.jpg

Jaron turnerer verden rundt med band som The Opposite of Everything, og er en sjangerkryssende felespiller som henter inspirasjon fra indisk, svensk og indonesisk musikk for å nevne noe. Han har vunnet mange priser og er en av Canadas fremste unge folkemusikere.

Magnus Wiik er en prisbelønt norsk multiinstrumentalist, som med band som Julie & the New Favorites og Open String Department har han fatt kritikere til a rulle 6ere og hevde at han spiller banjo, dobro og mandolin som om han skulle gjort det siden Bill Monroes glansdager. Denne kvelden skal han også spille gitar.

CC: 100,- cash, kort eller vipps!

Earlier Event: September 19
Stereocilia
Later Event: October 31
Castrillon/Johansen