Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fred. 11-18 lør. 11—16

Back to All Events

Carina Khorkhordina & Eric Bauer + Andreas Røysum

Røysum 24.10.jpg

Motvind Kulturlag inviterer til musikalsk fest i byens hyggeligste bokhandel. Det vil presenteres to sett.

CARINA KHORKHORDINA & ERIC BAUER:

Motvind Kulturlag har blitt kjent med trompetist Carina Khorkhordina på sine utflukter til Berlin, hvor hun blant annet spiller med favoritter som Tristan Honsinger, Michael Griener, Joel Grip og Axel Dörner i Klub Demboh. Foruten Demboh har hennes ukonvensjonelle tilnærming til trompeten hyppigst latt seg høre i duosamspill med Eric Bauer. De utforsker et vidt spekter av muligheter; fra transparente lyder og mikroskopiske forandringer til intens tetthet. Begge inkorporerer idéer fra andre disipliner i spillet sitt: Eric har studert politikk, sosiologi og filosofi og Carina er også fotograf.

Carina Khorkhordina – Trompet
Eric Bauer – Modulær synthesizer, elektronikk, objekter, elektrisk gitar.

Andreas Røysum SOLO:

Andreas spiller klarinett, og vil gjøre den siste av tre solokonserter i byen denne høsten. Han har jobbet mye med soloformatet tidligere, og har over disse tre konsertene bevisst tilnærmet seg det på ulike vis. På den tredje skal han «bare spille». Andreas spiller ellers med band som Miman, Marthe Lea Band og Nakama, med folk som Kresten Osgood, Alasdair Roberts & Axel Dörner og leder Andreas Røysum Ensemble.

CC: 100,-
20.00

Vel møtt!

Earlier Event: April 1
FLANN O’BREIN FESTIVAL OF FOOLS
Later Event: November 6
Bluescreen