Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fred. 11-18 lør. 11—16

Back to All Events

Marrakech Collective

Marrakech Collective pustar nytt liv i improvisasjonsmusikk, og står på skuldrene til legendar som Arca, Flying Lotus, Sidsel Endresen, Jan Bang, Squarepusher, etc. Glassklare vokallinjer over suggererande rytmar set premiss for trioens skitne og upolerte lydbilete.      //      Live Electronics/Sampling - Tobias Grønborg  Vokal - Vilde Torheim Skjerdal  Bass - Mathias Steffensen     cc 50/100

Marrakech Collective pustar nytt liv i improvisasjonsmusikk, og står på skuldrene til legendar som Arca, Flying Lotus, Sidsel Endresen, Jan Bang, Squarepusher, etc. Glassklare vokallinjer over suggererande rytmar set premiss for trioens skitne og upolerte lydbilete. 

 

// 

 

Live Electronics/Sampling - Tobias Grønborg

Vokal - Vilde Torheim Skjerdal

Bass - Mathias Steffensen

 

cc 50/100

Earlier Event: May 4
Konsert med ísa
Later Event: May 15
Gismervik / Nesheim