Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fred. 11-18 lør. 11—16

Back to All Events

1816 - Akustisk intimkonsert

1816 er Audun Ellingsen og Wenche Losnegård, kontrabass og vokal. Det var også året uten sommer.  1816 spiller akustisk kammerpop med hint av inspirasjon fra fjern og nær. Med seg på denne konserten har de også med seg den britiske cellisten, Gregor Riddell som bl.a. spiller på Radiohead sin siste skive.  Konsertstart kl 20. Billetter kr 50 på  tikkio.com  eller kontant i døra.   https://open.spotify.com/album/1K0KbCRU5FZwaO8OBPvvM

1816 er Audun Ellingsen og Wenche Losnegård, kontrabass og vokal. Det var også året uten sommer.

1816 spiller akustisk kammerpop med hint av inspirasjon fra fjern og nær. Med seg på denne konserten har de også med seg den britiske cellisten, Gregor Riddell som bl.a. spiller på Radiohead sin siste skive.

Konsertstart kl 20.
Billetter kr 50 på tikkio.com eller kontant i døra.

https://open.spotify.com/album/1K0KbCRU5FZwaO8OBPvvM

Earlier Event: April 2
Raw Tonk 5-års jubileum
Later Event: April 7
Point / wave by Cathrine Lamb