Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fred. 11-18 lør. 11—16

Back to All Events

AUFLES' TURBOMODUL

AUFLES’ TURBOMODUL er et akustisk ensemble som vektlegger klanglig utforskning innenfor en streitere musikalsk ramme. Musikken henter elementer fra rock, populærmusikk, klassisk og til tider støymusikk, men i bunnen ligger en forkjærlighet for jazzens idiomatikk, og alle dens tidsepoker. Noen av bandets idealer er sjangerfusjon, med både frijazz-lignende spontanitet, minimalistiske ideer og et energisk trøkk.

Bandet består av

Håvard Aufles - Piano, Øyvind Mathisen - Trompet, Magnus Skaug - Gitar,  Bjørn Marius Hegge - Bass, Ola Djupvik - Slagverk

50/100 for student/voksen i inngang

Earlier Event: April 7
Point / wave by Cathrine Lamb
Later Event: May 4
Konsert med ísa