Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fred. 11-18 lør. 11—16

Back to All Events

Jasper Stadhousers i Oslo - Dag 2


Den nederlandske gitaristen og bassisten Jasper Stadhouders spiller i band som Cactus Truck og Shelter, og man kan også ha hørt han med folk som Han Bennink, Terrie Ex, Marshall Allen og Andrew D´Angelo. Nå kommer han til Oslo for å over to dager spille med ni av byens improvisatører.  Den andre kvelden avholdes på Cappelens Forslag, og vil bestå av tre sett:  MARTHE LEA / JASPER STADHOUDERS  ANDREAS RØYSUM / JASPER STADHOUDERS / JOHN ANDREW WILHITE  DANIEL MEYER GRØNVOLD / JASPER STADHOUDERS  CC: 150,- Cappelens Forslag Dørene åpner: 19.30 Konsertstart: 20.00  Konsertene er støttet av Norsk Jazzforum

Den nederlandske gitaristen og bassisten Jasper Stadhouders spiller i band som Cactus Truck og Shelter, og man kan også ha hørt han med folk som Han Bennink, Terrie Ex, Marshall Allen og Andrew D´Angelo. Nå kommer han til Oslo for å over to dager spille med ni av byens improvisatører.

Den andre kvelden avholdes på Cappelens Forslag, og vil bestå av tre sett:

MARTHE LEA / JASPER STADHOUDERS

ANDREAS RØYSUM / JASPER STADHOUDERS / JOHN ANDREW WILHITE

DANIEL MEYER GRØNVOLD / JASPER STADHOUDERS

CC: 150,-
Cappelens Forslag
Dørene åpner: 19.30
Konsertstart: 20.00

Konsertene er støttet av Norsk Jazzforum

Earlier Event: March 30
Atlantic
Later Event: April 2
Raw Tonk 5-års jubileum