Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fred. 11-18 lør. 11—16

Back to All Events

Håkjohn

HåkJohn spiller innenfor sjangeren fritt improvisert musikk, da med klare referanser til den amerikanske jazztradisjonen så vel som den europeisk improvisasjonsmusikken. Under en konsert forsøker vi å holde på den intuitive og spontane spillingen, samtidig som vi kjenner hverandre godt nok til at komposisjonslignende strekk oppstår. Det er noe fundamentalt paradoksalt ved å drive med "fritt" improvisert musikk når man tenker på hvor mange musikalske referanser den enkelte utøver nødvendigvis må ha. Heller enn å kjempe mot disse referansene ønsker vi å bruke det vi har samlet opp gjennom årene til spontan musisering. Vår musikk favner derfor det man kan kalle typisk fri-impro, så vel som melodiske og rytmiske ideer og spontane riff

Håkon Hagen Knudsen - altsaksofon/bassklarinett

John Sæten Lilletvedt - Trommer

Earlier Event: March 21
Ian Christenson Trio / Målbrott
Later Event: March 25
Auestad - For folk flest