Cappelens Forslag

Bernt Ankersgt. 4, 0183 Oslo, Norway
Åpningstider: man. - fre. 11—18 lør. 11—16

Håkjohn

HåkJohn spiller innenfor sjangeren fritt improvisert musikk, da med klare referanser til den amerikanske jazztradisjonen så vel som den europeisk improvisasjonsmusikken. Under en konsert forsøker vi å holde på den intuitive og spontane spillingen, samtidig som vi kjenner hverandre godt nok til at komposisjonslignende strekk oppstår. Det er noe fundamentalt paradoksalt ved å drive med "fritt" improvisert musikk når man tenker på hvor mange musikalske referanser den enkelte utøver nødvendigvis må ha. Heller enn å kjempe mot disse referansene ønsker vi å bruke det vi har samlet opp gjennom årene til spontan musisering. Vår musikk favner derfor det man kan kalle typisk fri-impro, så vel som melodiske og rytmiske ideer og spontane riff

Håkon Hagen Knudsen - altsaksofon/bassklarinett

John Sæten Lilletvedt - Trommer